Frilandsgris
Frilandsgriser lever ute i sine naturlig omgivelser. De bestemmer selv hvor lenge de ønsker å dulte etter moren, hvilke andre griser de skal leke med, og når de skal spise. Den naturlige og stressfrie aktiviteten, sammen med det økologisk fôret de spiser, gir kjøttet en god smak og frisk lukt. De sover i hytter som er lune og fylt med halm og har et fritt og behagelig liv året rundt.
Økologisk matproduksjon
Grisene skal kun spise ren, økologisk mat, og de skal kun få medisiner når de blir syke og vetrinæren mener de må behandles. Heinrich og Vidar legger stor vekt på dyrevelferd.
Vår filosofi
For Heinrich og Vidar handler dette om å la naturen produsere på sine egne premisser. Vi gjør økologisk dyrehold fordi vi mener at økologi og naturlige sykluser i balanse er best for dyrene og miljøet på i et langsiktig perspektiv. Et biprodukt av dette er kjøtt som smaker bedre, og vi ønsker å tilby det til de som verdsetter det.