Sortiment

Indrefilet

Indrefilet av økologisk frilandsgris er benfritt, renskåret kjøtt med lite fett. Indrefileten er det møreste stykket på grisen, og egner seg både til helsteking i ovn, som biffer i stekepanna og på grillen.

Ytrefilet

Ytrefilet av økologisk frilandsgris er en renskåret svinekam. Fett og ben er skåret bort, og dette er et av de møreste stykkene på grisen. Egner seg godt til helsteking i ovn eller på grillen. Kan også skjæres i skiver til biffer eller strimler til woken.

Nakke

Nakke av økologisk frilandsgris er et saftig og smaksrikt kjøtt uten ben med fin fettmarmorering. Egner seg godt til grilling,pulled pork, braisering og ovnsteking.

Karbonade

Karbonade av økologisk frilandsgris er smaksrik og godt krydret. Server den på en skive grovbrød med syltet rødløk og sennep, som en hamburger på grillen eller helt klassisk, med poteter, sjysaus og dampede grønnsaker.

Bratwurst

Bratwurst av økologisk frilandsgris er en smaksrik og krydret pølse som både kan grilles og stekes i panna. Server gjerne sammen med stekte poteter, syltet rødløk, en sterk sennep og surkål eller som en pølse i brød med det tilbehøret du liker best.