Indrefilet
Indrefilet av økologisk frilandsgris er benfritt, renskåret kjøtt med lite fett. Indrefileten er det møreste stykket på grisen, og egner seg både til helsteking i ovn, som biffer i stekepanna og på grillen.
Ytrefilet
Ytrefilet av økologisk frilandsgris er en renskåret svinekam. Fett og ben er skåret bort, og dette er et av de møreste stykkene på grisen. Egner seg godt til helsteking i ovn eller på grillen. Kan også skjæres i skiver til biffer eller strimler til woken.
Nakke
Nakke av økologisk frilandsgris er et saftig og smaksrikt kjøtt uten ben med fin fettmarmorering. Egner seg godt til grilling,pulled pork, braisering og ovnsteking.
Karbonade
Karbonade av økologisk frilandsgris er smaksrik og godt krydret. Server den på en skive grovbrød med syltet rødløk og sennep, som en hamburger på grillen eller helt klassisk, med poteter, sjysaus og dampede grønnsaker.
Bratwurst
Bratwurst av økologisk frilandsgris er en smaksrik og krydret pølse som både kan grilles og stekes i panna. Server gjerne sammen med stekte poteter, syltet rødløk, en sterk sennep og surkål eller som en pølse i brød med det tilbehøret du liker best.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok